Een groot aantal Quiet-members gaf – met hun kinderen – afgelopen weekend acte de présence in het Natuurtheater in Oisterwijk. Daar voerden Anne en Erik Timmermans zaterdag en zondag hun familievoorstelling Amio en De Pimpelpaarse Dinosaurus op. Ze hadden een mooie formule bedacht: voor elke verkochte kaart stelden zij een gratis kaart beschikbaar aan Quiet-members. Nou, die kregen dubbel en dwars waar voor hun gebrek aan geld!
De reacties waren onverdeeld enthousiast. Zo liet member Ascha ons weten: “Ik wou jullie enorm bedanken voor de kaartjes van de voorstelling van Amio. Wij hebben super genoten van deze geweldige voorstelling op een prachtige locatie. Erg leuk dat deze mensen dit voor ons doen. Bedankt aan iedereen, mijn zoontje heeft een topdag gehad!” Hetgeen wordt geïllustreerd met onderstaande foto.
En wat te denken van de reactie van Leonie, die met drie kinderen richting Oisterwijk toog? Zij maakte spontaan de collage die je hieronder ziet. “Super bedankt voor de kaartjes voor de voorstelling van Amio, die ik van jullie kreeg voor mij en mijn kinderen. We hebben zó genoten. We vonden de voorstelling geweldig leuk, iedereen was aan het lachen. Ook heel erg bedankt aan de mensen van de voorstelling: het is altijd zo fijn om er even uit te kunnen. We hebben genoten en kwamen ontspannen thuis. Een echt geluksmoment!”
Een uitgebreid verslag vind je op oisterwijknieuws.nl.