Geweldige Familiemiddag voor Quiet members uit EindhovenOp zondag 13 november vond de “Geweldige Familiemiddag” plaats in de “Heuvel” in Eindhoven.

Members van Quiet en hun kinderen werden bij aankomst verrast met een lekkere traktatie.  Daarna genoten de aanwezigen van het geweldige concert “Drum je vrij” van Tromp en ontstond er veel interactie met de kinderen. Iedereen kon heerlijk pannenkoeken eten en na afloop kregen alle kinderen een fantastische cadeaubon van Intertoys, waarmee ze zelf achteraf in de winkel een cadeau kunnen uitkiezen. Hoe geweldig is dat!

Quiet Eindhoven wil mede namens haar members hoofdsponsor CBRE Investment Management bedanken, maar natuurlijk ook Intertoys, het Muziekgebouw en Meneer Rick.

Na afloop ontvingen we een golf van positieve reacties van onze members, waarvan hieronder enkele voorbeelden:

“Het was ontzettend leuk en zo goed georganiseerd! Ook de interactie met de kinderen tijdens het optreden zo leuk gedaan. Geweldige middag gehad.”

“Het begon al bij binnen komst waar de kinderen hartelijk werden verwelkomd. Vervolgens hebben ze kunnen genieten van een leuk concert. Terwijl dat concert bezig was kregen ze lekkere pannenkoeken en drinken met allerlei lekkers, zoveel als ze wilden, echt heel super!
Niet alleen heeft mijn zoon een super tijd gehad bij het concert maar hij mag ook nog eens cadeaus gaan uitzoeken. Iets wat anders nooit kan, omdat er niet zo veel geld is. ”

“Diep vanuit mij hart wil ik alle sponsoren bedanken voor elk moment tijdens deze evenementen. Ik heb mijn kinderen en alle andere kinderen zien lachen en stralen! Mijn dank ik groot!!! ”

“Het was een zeer geslaagde dag met de kindjes die zo blij en ontspannen waren, echt geweldig! We werden warm ontvangen en de kinderen werden zo lief behandeld, dat vond ik geweldig.”

“Ik en de kinderen hebben heel erg genoten en zijn ook dankbaar voor de mooie cadeaubon. Ik ga deze gebruiken voor onder de kerstboom. Alles was tot in de puntjes geregeld. Weer een mooie memorie erbij. ”

Al met al hebben de organisaties samen een onvergetelijke dag georganiseerd voor onze members!