Onze Quiet Community wil de armoede in Tilburg verzachten én haar bijna 1.200 ‘members’ de kans geven hun talenten te benutten. Daarbij krijgen we de hulp van zo’n 400 lokale sponsors, die belangeloos hun diensten of producten ter beschikking stellen. Quiet heeft een klein kernteam van betaalde medewerkers en een grote schil van vrijwilligers die ons verder helpen op tal van gebieden. Quiet Community groeit als kool en daarom zoeken we nu ter ondersteuning van ons team van sponsorwervers een

administratief medewerker (vrijwillig) voor circa 12 uur per week 

Door jouw werk krijgen onze sponsorwervers de handen vrij om… sponsors te werven! Je neemt hun veel werk uit handen door de aanbiedingen van sponsors duidelijk te formuleren in ons digitale platform, ze aan de juiste groepen members te koppelen en daarover met sponsors en members te mailen en te bellen. Ook houd je het CRM op orde en speel je een vitale rol bij de uitvoering van projecten. Door jouw werk geef je members én sponsors van Quiet een nóg beter gevoel over ons werk. 

Waar hopen wij op?

  • Je hebt affiniteit met administratie en kunt vlot duidelijke teksten formuleren
  • Je bent handig met Word en Excel en wordt snel wegwijs in ons CRM 
  • Je bent een klantgerichte aanpakker, een doener, en lekker flexibel bovendien
  • Je gedijt in een informele werksfeer
  • Je bent bij voorkeur op maandag, dinsdag en/of woensdag beschikbaar

Wil jij in deze functie een structurele bijdrage leveren aan Quiet Community? Stuur dan uiterlijk 23 september je cv en motivatie naar hoofd sponsoring Esther Croes, esther@quiet.nl.

Ons kantoor is nu aan de Boomstraat 131 in Tilburg, in het najaar verhuizen we naar een nieuwe locatie aan de Hoflaan.

Foto: Rawpixel