Quiet Community Members opgelet: dit is dé cursus met tips en tricks voor betaalbare, gezondere maaltijden en tussendoortjes. Je krijgt recepten voor gezond eten en tegen overgewicht. Heb je kinderen? Voeding is ook een deel van opvoeding, ook daar is aandacht voor. Verder leer je over gezond en suikervrij leven. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag: je kookt tijdens de les met weinig middelen. Allemaal voor een betere gezondheid en balans!

‘Gezond en betaalbaar koken’ begint op dinsdag 31 mei. De les begint om 9:15u en duurt tot 13:15u in wijkgebouw De Nieuwe Stede (Capucijnerstraat 25 in Tilburg). In totaal zijn er vier bijeenkomsten met kennis en koken. Wil jij de cursus ook doorgeven aan anderen? Dan zijn het vijf bijeenkomsten.

Aanmelden kan via info@quiet-archief.nl of bij docent Aimee van der Sterren: info@neitan.nl (telefoonnummer: (06) 13 20 45 40). Ze is voedingstherapeut/diëtist vanuit de Chinese geneeswijze. Ervaringsdeskundige in voeding en allergie/overgevoeligheid (gluten, suiker, lactose, koemelk, gist).