Het is geweldig om te zien hoeveel ondernemers, organisaties en particulieren bij willen dragen aan mensen die het minder hebben. Hoeveel mensen telkens weer bereid zijn een offer te brengen of een dienst of product te schenken.
Wat ons ook regelmatig verrast en ontroert is als members iets komen brengen. Kippenvel krijgen we er soms van.

Neem member Wil, iemand met veel talenten. Hij zong bijvoorbeeld prachtig en uit volle borst voor het publiek bij onze open dag in oktober. Stal daarmee de show! Ook maakt hij af en toe, ondanks zijn slechtziendheid, prachtige foto’s voor Quiet Groningen.
Een tijdje geleden werd hij uitgeloot voor de tweede fietskar die we van de Hulpexpress hadden ontvangen. Wil vertelde in de inloop waar hij de kar nu voor gebruikt. In zijn eigen buurt verzamelt hij al het straatvuil en de troep langs de weg en brengt dit naar de stort. Hij gebruikt de fietskar om de zware vuilniszakken mee te kunnen vervoeren. Wat een prachtig initiatief, Wil!

En bijvoorbeeld Maria, lieve gastvrouw en member, die haar charme en begrip voor mensen telkens weer inzet bij de inschrijving van nieuwe members in onze inloop. Ook members Marten en Suus verrasten ons. Marten bracht een nieuwe autoped naar de inloop, een mooie step met luchtbanden. Hij had deze gewonnen maar kon hem zelf niet gebruiken. Wilde de autoped graag doorschenken aan een ander, of hij bij Quiet iemand blij kon maken? Nou, zeker weten, Marten!
Suus, die zelf geen koffie drinkt, bracht ons een doos met koffie- en theepakken. Zij had ze gekregen en schonk ze aan de Quiet-inloop! Dankjewel, Marten en Suus!

Heel mooi is het aanbod van Gré. Zij wil als member graag haar talent voor de Quiet Community inzetten. Ze heeft zelf in een moeilijke fase van haar leven veel steun gehad aan het maken van zogenaamde ‘moodboards’. Een ‘moodboard’ is een collage van de wensen en dromen die je wilt realiseren. Je staat intuïtief stil bij wat je wil in je leven.
Gré wil in onze inloop deze mooie creatieve manier om dromen en doelen meer richting te geven graag met andere members delen! Wat een geweldig aanbod Gré!
Quiet-‘knutsel’coach Janneke komt ook gezellig aanschuiven.

Meedoen met Gré en Janneke? Kom langs! Iedere dinsdag van 10 tot 11.30 uur aan de Oosterhamriklaan 101-115 zijn members van harte welkom. Koffie en cake staan klaar!