Na alle commotie is het gelukkig weer rustig op de tribunes van onze trots van het voetballand. Toch gaat daar binnenkort – op een heel positieve manier dan – verandering in komen. Willem II is namelijk een club met een grote maatschappelijke betrokkenheid, en daar mogen de Quiet-members en hun achterban de komende tijd flink van meegenieten.
Het begint al op woensdagmiddag 26 oktober; dan zijn alle ‘Quiet-kids’ van harte welkom op de Kingo Fandag. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden er speciaal voor de jongste Willem II-supporters buiten én binnen het Koning Willem II stadion verschillende activiteiten georganiseerd. Een mooie kans om de spelers (en Kingo!) te ontmoeten. Nog zo’n leuke activiteit is de speciale stadiontour op vrijdag 28 oktober. Vanaf 15.00 uur krijg je als Member een bijzondere rondleiding van een uur door het hele stadion. Je mag maximaal drie personen meebrengen. Voor deze stadiontour kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@quiet-archief.nl, met daarin je naam, Quiet-nummer en het aantal personen. Let op: vol is vol.

Als klap op de vuurpijl staan Quiet-members er ook bij de wedstrijden van Willem II goed op. Voor de sleutelwedstrijden tegen FC Groningen, FC Twente, NEC, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles krijgen steeds 10 Members ieder twee gratis kaartjes. Wie ‘Tickets’ heeft aangevinkt in zijn voorkeuren krijgt hierover steeds automatisch bericht.

Eén ding is zeker: Willem II verdient voor deze betrokkenheid zeker het predikaat Quiet-proof.