Ben je member van de Quiet Community en kan je huiskamer een opknapbeurt gebruiken? Of is het tijd voor een complete metamorfose? Geef je dan op voor een make-over onder leiding van interieur styliste  Shirley Dap van Heal Interior Design. Met handige tips en eenvoudige aanpassingen kun je een wereld van verschil maken. Binnen een handomdraai krijgt je interieur een andere uitstraling en wordt je huiskamer omgetoverd tot een warme en sfeervolle ruimte! 

Om dit project mogelijk te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die goed kunnen schilderen, klussen, sjouwen en/of graag hun handen uit de mouwen willen steken. Herken je jezelf in dit profiel en wil je ons graag helpen, meld je dan bij ons aan!

Ook zoeken we nog sponsors voor dit project! Wilt u een donatie doen: o.a. verlichting, meubels, tapijten, vloeren, verf, woon accessoires etc.. Dan komen we graag bij u langs voor een bezoekafspraak.

Aanmeldingen kunnen worden verstuurd naar info@quiet-archief.nl onder vermelding van project Happy Home en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!