Een leuke dag met een patatje en gezelligheid met je beste vriendjes en vriendinnetjes. Misschien was het voor jou vroeger of is het voor je kind nu vanzelfsprekend. Helaas hebben niet alle kindjes een feestje als ze jarig zijn. Dat is precies waarom Finn’s eten en drinken sponsor is van de Quiet Drechtsteden. “Ik ben zelf ook ouder en weet welk gevoel het geeft wanneer je kind blij is”, vertelt eigenaar Regard Reuser, “De dankbaarheid van de members is overweldigend!”

“We zijn sponsor geworden omdat elk kind recht heeft op een kinderfeestje. Het is schrijnend te horen dat dit bij sommige mensen niet lukt”, legt Reuser uit. Voor de Quiet members is een bijdrage zoals een kinderfeestje van grote waarde. “Heel erg bedankt lieve mensen! Mede door jullie heeft mijn zoontje ontzettend genoten van zijn kinderfeestje die hij bij jullie mocht vieren!”, liet een van de members achter als reactie. 

Niet alleen geven ze kinderfeestjes, members kunnen er ook terecht voor een lekkere lunch. “Iedereen heeft recht op een middag uit met lekker eten. Zeker mensen die het al zo lastig hebben.” En dat wordt door members ondertekend: “Het was geweldig en erg fijn zeker voor mensen die het niet zo breed hebben!” 

Naast de mensen blij maken steunt Reuser een organisatie als de Quiet Drechtsteden graag: “In Dordrecht is veel armoede en vaak wordt dit niet gezien. Goed dat het nu ‘bekender’ wordt. Hopelijk spoort het mensen aan om hier eens bij stil te staan en mogelijk te doneren/mee te doen.”