Op uitnodiging van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) mochten Quiet-members gratis een voorstelling bijwonen.

Zo ook een Quiet-member die dit unieke evenement samen met haar drie dochters mocht ‘beleven’.  “Dit stond al lang op ons verlanglijstje en het was een unieke kans om het een keer mee te maken. Het was een fantastische avond en een bijzondere film. We waren allemaal onder de indruk van de sfeer, de gezellige drukte en van de film natuurlijk”, aldus mevrouw. Zij en haar dochters hebben ervan genoten.

Met bijna 330.000 bezoekers en meer dan 2.400 aanwezige filmprofessionals (onder wie meer dan 320 filmmakers) is IFFR een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste filmfestivals ter wereld voor publiek en filmindustrie. De officiële selectie van het festival bevat meer dan vijfhonderd lange, middellange en korte films uit meer dan vijftig landen. Daarnaast is er elk jaar een uitdagende line-up van tentoonstellingen, optredens, masterclasses en interviews.

De 49ste editie van IFFR vond plaats van woensdag 22 januari tot zondag 2 februari 2020.

Roos van der Markt, van het IFFR dankjewel!

Wilt u ook sponsor worden van Quiet Rotterdam en Rotterdamse gezinnen met een smalle beurs steunen? Neem contact met ons op via quiet@rotterdam.nl of 06-20946782. Of ga naar: https://quiet.nl/sponsors/.