Quiet Community Maastricht wil graag sponsoren enthousiast maken om belangeloos een product of dienst ter beschikking te stellen aan mensen in armoedesituaties. In het geval van Sanna Dassen van NatuurlijkSanna is dat enthousiasmeren overbodig: zij is in feite al jaren actief als ‘Quieteer’…

De Maastrichtse is gecertificeerd Sensi-therapeut, ze helpt mensen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Sanna doet dit in een sfeervolle en rustgevende behandelruimte met ontspannende lichaamsbehandelingen met onder andere drukpuntmassage. Ook verricht zij schoonheidsbehandelingen, geeft ze massages en energetische behandelingen, inclusief voedingsadvies en mindfulness-oefeningen voor thuis.

Vertrouwen terugvinden

Sanna blijkt een Quieteer-avant-la-lettre te zijn en heeft al jaren oog voor steuntjes in de rug voor mensen die het even nodig hebben. “In mijn praktijk en in mijn leefomgeving kom ik mensen tegen die het wat minder hebben. Die wil ik helpen. Soms bied ik ze behandelingen aan, gewoon uit naastenliefde en dan vraag er dan liever niets voor. De liefde en warmte die je ervoor terugkrijgt zijn onbetaalbaar, maar dat is niet het belangrijkste. Ik zie ook hoe deze mensen weer gróéien en het vertrouwen in de samenleving beetje bij beetje terugvinden. Letterlijk zei een mevrouw tegen me: “Ik tel weer mee!” Toen ik op Facebook de Quiet Community Maastricht tegenkwam, herkende ik mijn eigen uitgangspunten en ervaringen om mensen te helpen. Logisch dat ik ook iets voor de Quiet Community Maastricht wilde betekenen. In een gesprek met de projectleider was ik er al snel uit, ik ga per jaar een aantal schoonheids- en Sensi-behandelingen aanbieden aan de ‘members’ van de Community. En ik ga mijn collega’s in het werkveld enthousiasmeren om hieraan mee te doen. Het kost je weinig tijd, Quiet neemt veel werk uit handen, zodat je je kunt blijven focussen op je werk.”

Pioniers gezocht

Sanna Dassen met haar praktijk NatuurlijkSanna is een enthousiaste zzp’er, die dus al enkele jaren zonder het te beseffen het Quiet-principe toepast. Geweldig dat zij en Quiet elkaar hebben gevonden. Quiet Community Maastricht is op zoek naar meer van deze pioniers. Neem gerust contact op met een van onze Quieteers.