Tijdens de Quiet-inloopochtend van 10 september waren er twee opvallende gasten. Kinderboekenschrijver Eus Roovers en entertainer Peer de Graaf  brachten onze members in de stemming voor Knetters, feest met letters, dat op zondagmiddag 29 september in 013 Poppodium zal plaatsvinden. Veel Quiet-members hebben daarvoor gratis kaarten mogen reserveren, zodat ze samen met hun kinderen kunnen gaan genieten van het kinderboekenfeest. 

De voorpret van de aanwezigen werd door Eus en Peer tot grote hoogten opgezweept. Rustig op je stoel blijven zitten was er niet bij; diverse members werd vriendelijk doch beslist een rol toebedeeld bij het originele voorleesverhaal van Eus en de onvoorspelbare gedachtesprongen in Peers performance. Het zal je niet verbazen dat er veel gelachen werd, mooi meegenomen op een dinsdagochtend. 

Mocht je de gereserveerde kaarten nog niet hebben opgehaald, dan kun je dit alsnog doen, meld je dan uiterlijk dinsdag 17 september tussen 09.00 en 12.00 uur aan de Hoflaan 23. Dat geldt ook voor members die nog géén kaarten hebben gereserveerd; we hebben nog kaarten over voor dit bijzondere evenement voor kinderen van 4-12 jaar.