Stichting Raakveld stelt de Buurtkamer open voor iedereen uit de buurt.

Buurtkamer

Elke donderdag tussen 16 en 20 uur is er een gratis open Inloop. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, maar kunt gewoon binnenlopen en meedoen. Je ontmoet er mensen, kunt er internetten, spelletjes spelen, darten of een boek lezen

Resto De Halve Gare

Op donderdag wordt wekelijks in Resto De Halve Gare om half zes een warme maaltijd geserveerd die door deelnemers van Raakveld en vrijwilligers wordt bereid. Ook mensen van buiten kunnen eraan deelnemen en aan de tafels zijn ook steeds gratis stoelen gereserveerd voor de Quiet Members. Wil jij een keer met je gezin aanschuiven, stuur ons dan een mail!

Uitgebreid? Soep en Pudding

Op zondag biedt Raakveld de mogelijkheid om een keer gratis mee te breien met damesclubje. Na afloop staat er voor iedereen een kopje soep en pudding klaar. Wil je een warme sjaal of trui breien en houd je daarnaast van soep en pudding? Meld je dan aan!

Over Stichting Raakveld

Raakveld creatieve zorgwerkplaats biedt mensen met een beperking veel mogelijkheden. Je kunt er mooie dingen maken, nieuwe dingen leren, leuke dingen meemaken, Je kunt er je talenten ontdekken bij de dagbesteding of nuttig bezig zijn bij begeleid werken. Maar je kunt er ook spannende avonturen beleven, mooie momenten meemaken en andere mensen leren kennen.

Op bijna elk gebied zijn er activiteiten: muziek, video, theater, zang, techniek, radio, tuin, keuken, barwerk, computers, kostuums maken, decorbouw, schilderen, mozaïeken, geluid en licht. En zit hier niks bij dat je leuk vindt dan proberen we iets nieuws!

Meedoen

Om aan de activiteiten mee te kunnen doen heb je een PGB voor begeleiding nodig of ZIN via instellingen zoals Amarant, Prisma, ASVZ, Traverse, GGz Breburg. Je kunt ook deelnemen via MEE of zorgbureaus zoals Bureau Max. Wil je hier meer over weten, bel ons dan gerust, vraag naar Zjef.

Stichting Raakveld
Koestraat 113
5014 EV Tilburg

www.raakveld.nl