Quiet Groningen is voortvarend van start gegaan. Er is veel belangstelling, zowel vanuit sponsors als vanuit de members. Steeds meer mensen weten ons te vinden. En dat is natuurlijk fantastisch!

Om de armoede voor zoveel mogelijk mensen te verzachten, werken we hard aan sponsorwerving. Immers: hoe meer aanbiedingen we verkrijgen, des te meer mensen lid van Quiet kunnen worden. We zijn enorm blij met alle diensten, producten en verwennerijen die we ondertussen al aangeboden hebben gekregen!

Quiet Groningen schrijft zelf de nieuwe members in. Voorlopig betreft het alleen de clienten van de Voedselbank Groningen. Zij worden allemaal gefaseerd en op uitnodiging van de Quieteers ingeschreven. Mensen kunnen zich niet dus zelf aanmelden; zij worden door ons benaderd.

We zitten nog volop in de opbouwfase en kunnen nog lang niet iedereen inschrijven. We hopen dat we gaandeweg steeds meer en voldoende aanbiedingen mogen ontvangen. Alleen dan zijn we in staat ook steeds meer mensen in armoede lid te kunnen maken om hiervan te profiteren.

Quiet Groningen ervaart het in ieder geval als een voorrecht om deze klus te klaren. We vertrouwen erop dat we steeds meer mensen kunnen inschrijven!