Halen, brengen, delen. Dat member Fieke deze slogan van Quiet zó letterlijk heeft genomen hadden we niet durven denken. Haar enthousiasme tijdens het oppakken van enkele taken om de eerste verjaardag van Quiet Den Bosch uitbundig te vieren werkte aanstekelijk. Alle hulp werd ingezet om er een mooie ochtend van te maken. En hoe!

Bedrijvigheid alom op deze vroege ochtend 19 oktober 2019 in de foyer Bij Katrien. Francis, Miriam, Jane en Fieke en enkele studenten van Avans waren extra vroeg aanwezig om alles in orde te maken. Koffie werd gezet, de tafels versierd met zelfgemaakt Quiet-gebakjes, er werden plekken gecreëerd voor grime, ballonnen, haarstukjes en tekenmateriaal. En cadeautjes werden uitgestald, véél cadeautjes! Want wie jarig is trakteert!

Alle members waren uitgenodigd om bij deze feestelijke inloop aanwezig te zijn. Iedereen werd verwelkomd met een drankje en een lot. Voor de eerste 25 members stond er een goedgevulde goodiebag klaar. Het liep storm; om 10 uur was er geen zitplaats meer over, elke plek werd benut en zelfs aan de bar was geen vrij stukje meer te vinden! De sfeer was goed en ondanks de enorme drukte, toch ontspannen. Tussen het schminken door, wist Fieke de loterij ook nog in goede banen te leiden en verraste member Grace de aanwezigen met door haar gemaakt loempia’s en pasteitjes. De kinderen kregen vlechtjes, een clown toverde de meest geweldige creaties van ballonnen, er werd gekleurd, geschminkt en gespeeld. De onverwacht grote aanloop zorgde voor enige chaos, maar wel met een glimlach, want jee, wie had gedacht dat er ruim 100 mensen zouden komen?

Uiteindelijk verliet bijna iedereen het pand met een cadeau, vlecht, mooie ballon of een gekleurd gezicht en liet ons moe, maar voldaan achter…

Deze speciale inloop werd mede mogelijk gemaakt door de vele donaties van lokale sponsoren. Bedankt!