Ga er maar aan staan: 100 kerstpakketten van de Riki Stichting verdelen onder onze Bossche members. Een mooie gelegenheid voor Quiet Den Bosch om hier, samen met Bij Katrien, een mooi evenement van te maken. En dat is gelukt! Door hulp en inzet van iedereen en uit onverwachte hoek, werd het een dag met een gouden randje. Moe, maar zeker voldaan, mocht iedereen ‘s avonds met de benen op de bank!

De Riki Stichting organiseert activiteiten voor eenzame ouderen. Zij vinden het belangrijk scholieren te betrekken bij hun activiteiten en zo jong en oud met elkaar te verbinden. Daarnaast steunen zij organisaties wiens werk zij waarderen. Mensen met elkaar in contact brengen, hen motiveren om iets te doen voor iemand die het nodig heeft, dat is wat zij en ook wij willen bereiken.

Woensdag 20 december was de dag dat members hun pakket op konden halen Bij Katrien aan de Triniteitstraat 19. Er was koffie, warme chocolademelk en lekkers. Kinderen uit groep 5 en 7 van basisschool Het Bossche Broek Centrum versierden de pakketten en zorgden zo voor een persoonlijke tint aan de zware dozen vol producten. Iedereen was welkom, mocht meehelpen en knutselen en een kijkje nemen bij kindertheater Buro Alsof. Uiteindelijk werden de pakketten mét handgemaakte kerstkaart aan de members overhandigd. En er was nóg een verrassing! Winterland Den Bosch stelde 100 dagarrangementen beschikbaar. Een hele dag schaatsen, inclusief schaatshuur, een warm drankje, poffertjes én een rondje in de draaimolen. Jean de Vries van Winterland Den Bosch hoefde niet lang na te denken om Quiet Den Bosch te sponsoren. “Elk kind, arm of rijk, zou hier een dagje moeten kunnen schaatsen en plezier hebben. Daar draag ik graag aan bij.” Het was een bijzondere dag vol energie en gezelligheid. Een dag met een lach en af en toe ook een mooie traan!