Het was een fraai gezelschap, afgelopen vrijdag aan tafel Bij Katrien. Ouderen, Quiet members en vrijwilligers maakten onder leiding van bloemist Evert den Otter prachtige kerststukjes. Na afloop ging iedereen met twee exemplaren naar huis; één voor zichzelf en één om weg te geven.

Stichting 1184

Het initiatief van deze middag komt van Stichting 1184, het sociaal netwerk in ’s-Hertogenbosch dat gedreven, ondernemende personen met hart voor de stad verbindt. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven in en voor ’s-Hertogenbosch. Leden van Stichting 1184 delen hun kennis, energie en creativiteit met de stad en haar inwoners. Eerder dit jaar wisten zij met de opbrengst van de verkoop van hun jaarlijkse ‘gin pinneke’ diners voor Quiet members te regelen bij Roels.

Samen

Stichting 1184 wist met de organisatie van deze workshop verschillende partijen aan tafel samen te brengen. Quiet Den Bosch, Stichting Met je Hart en Bij Katrien hebben qua doelgroep veel raakvlakken, wat tot een fijne, gezellige sfeer leidde. Komende vrijdag is de volgende groep aan de beurt om bij Evert aan te schuiven en kerststukjes te maken. Uiteraard ook weer onder het genot van een kop koffie en een worstenbroodje van Keilekker.nl