Op dinsdag 17 oktober is het Wereldarmoededag. Voor Quiet Community is dat steeds een mooi moment om de stille armoede in Nederland nadrukkelijk onder de aandacht te brengen.

Dit jaar doen we er een flinke schep bovenop. Op de dag zelf krijgt Quiet Tilburg een forse gezinsuitbreiding: in Den Bosch, Maastricht en Groningen wordt dan het officiële startschot gegeven voor drie nieuwe communities.

Maar er is meer. Van 16-20 oktober houden we onder het motto Ik deel Quiet. Jij ook? een actieweek om zoveel mogelijk bedrijven, zoveel mogelijk ménsen, enthousiast te maken om een bijdrage te leveren aan de verzachting van stille armoede. Die wordt ondersteund door een voortdurende stroom aan bijzondere verhalen en filmpjes van members en sponsors op de actiewebsite ikdeelquiet.nl.

Ook houden we je daar van uur tot uur op de hoogte van alle activiteiten, media-aandacht en niet te vergeten de reacties en eerste resultaten. Al in de stemming? Bekijk dan onze campagnevideo.

Ook meehelpen?

Enthousiast geworden om zelf een rol te spelen bij de verdere uitbouw van een Quiet Community? Geef dan op ikdeelquiet.nl aan welke diensten, producten, talenten of bijdrage jij zou willen leveren.