Regelmatig hebben we stagiaires bij Quiet Hilvarenbeek, die hun talenten en ideeën in willen zetten voor Quiet. Dat is super fijn!

Afgelopen maanden liepen Moon en Isabelle bij ons stage. Samen hebben zij 8 middagen georganiseerd voor de Quiet kids. Knutselen, bakken, bingo en dansen; de kids hebben GENOTEN!

 

“Mijn naam is Moon van Tilborg ik ben student Social Work-HBO. Ik wilde graag iets betekenen voor Quiet Hilvarenbeek en kwam toen met het idee om een project te starten voor de doelgroep jonge kinderen die bekend zijn bij Quiet.
De Quiet kidsmiddagen zijn speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. De kinderen worden uitgedaagd om creatief bezig te zijn doormiddel van knutselen, tekenen, schilderen etc. Maar er zijn ook middagen waar spelletjes worden gespeeld en er ruimte is voor inbreng van de kinderen zelf. Na de kidsmiddagen zien we de kinderen met een grote glimlach naar huis gaan en daar doen we het voor!
Ik heb de vrijheid gekregen om mijn ideeën uit te voeren wat voor een heel leerzaam proces heeft gezorgd. “

“Mijn naam is Isabelle Verspeek. Via via hoorde ik over het idee van Moon om een Quiet kids programma op te zetten. Ik was meteen enthousiast en wilde me graag inzetten voor deze doelgroep. Vanuit Quiet Hilvarenbeek hoorde wij dat er nog niet veel activiteiten waren voor de kinderen van de aangesloten gezinnen en daarom vond ik het extra belangrijk iets voor deze kinderen te betekenen. Ik heb het organiseren en begeleiden van de activiteiten met de kinderen als super leuk en leerzaam ervaren. De dankbaarheid van de kinderen was ontzettend mooi om te zien en ik ben blij dat we samen zoiets moois hebben kunnen neerzetten! “