Onze Quiet Community in Nijmegen wil aandacht genereren voor (stille) armoede door verhalen te vertellen, de armoede verzachten door gratis aanbiedingen te matchen met members (huishoudens in armoede) én haar ‘members’ de kans geven hun talenten te benutten. Daarbij krijgen we de hulp van zo’n 40 lokale sponsoren, die belangeloos hun diensten of producten ter beschikking stellen. Dit doen we nu met een team bestaande uit vrijwilligers, een projectleider en een actief bestuur. We zijn in de zomer van 2019 gestart en bereiken nu ongeveer 150 members en hun gezinnen. Graag willen we doorgroeien in 2020, en daarvoor kunnen we nog hulp gebruiken, juist nu tijdens de coronacrisis:

Gezocht: meewerkend coördinator sponsorteam (vrijwillig)

Wij zoeken een frisse kracht voor het sponsorteam. Dit team speelt een belangrijke rol in de organisatie: het beheert de contacten met bedrijven die gratis een dienst of product willen aanbieden aan Quiet Nijmegen. Daarnaast benadert dit team potentiële nieuwe sponsors. Een uitdagende job in tijden van corona! Wij zetten deze diensten op onze digitale markt en mensen die in armoede leven kunnen gratis van deze diensten gebruik maken.

Naast de capaciteiten als netwerker is er behoefte aan iemand die het leuk vindt om een coördinerende rol te spelen in dit team. Iemand die goed overzichten kan maken, plant en acties uitzet.

Op een rijtje, we zoeken iemand die:

  • Goed kan coördineren en overzicht behouden
  • Het leuk vindt contacten te leggen en te onderhouden met sponsoren
  • Met enthousiasme de boodschap van Quiet kan overbrengen
  • Denkt in kansen in plaats van problemen (potentiële nieuwe sponsors!)
  • Een pré: iemand die beschikt over een (uitgebreid) netwerk in Nijmegen en omgeving

Voor deze vacatures geldt: 

  • Het werk is op vrijwillige basis met een reis- en onkostenvergoeding
  • Een gemiddelde tijdsinvestering van 4 tot maximaal 8 uur per week
  • Gedijt in een informele en gemoedelijke werksfeer

Wil jij een structurele bijdrage leveren aan de Quiet Community Nijmegen? Reageer dan deze vacatures! Mail je motivatie en je achtergrond naar projectleider Joël de Booys via joel@quiet.nl, voor vragen te bereiken op 06 81 43 19 26

 

 

 12 jun 2020 om 15:18