Quiet is voortdurend in beweging. Tal van vrijwilligers, voor het merendeel zelf member, helpen mee om onze community goed te laten werken voor zoveel mogelijk mensen in armoedesituaties. Zo hebben we een hele rits teams die elk een speciale service verlenen: het inloopteam, het Quiet Actieteam, het belteam en… het inschrijfteam! Net als de andere teams is dat het laatste jaar flink uitgedijd. Dat is ook hard nodig: vorig jaar is het membertal van Quiet Community bijna verdubbeld. Al die nieuwe members krijgen steevast een uitgebreid introductiegesprek, waarin iemand van het inschrijfteam uitlegt hoe je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die Quiet biedt.

Ook dit jaar verwachten we een toename van het aantal members, en dus is het heel prettig dat onze recente oproep weer een flinke respons heeft opgeleverd. En dus kan Henny van Erp Taalman Kip, de coördinator van het team, met een vijftal enthousiaste collega’s aan de slag. Laat ze maar komen, die nieuwe members!

Bij de foto: Het vernieuwde inschrijfteam is er helemaal klaar voor. Van links naar rechts: Anne, Gladys, Henny, Maartje en Nadia. Op de foto ontbreekt Fatiha.

Voor de zekerheid even een disclaimer: niet iedereen kan member worden van Quiet Community. Klanten van de Tilburgse Voedselbank zijn sowieso welkom. Daarnaast vraagt Quiet aan enkele maatschappelijke partners om mensen, voor wie ook een financieel, sociaal of psychisch isolement dreigt, voor te dragen voor het lidmaatschap. Wie meer informatie wil kan contact opnemen via members-tilburg@quiet.nl.