Theaters Tilburg is het toonbeeld van vrijgevigheid. Bovenop hun huidige aanbod bieden zij nu 100 vrijkaarten aan voor de voorstelling TAART van Joep Onderdelinden. Aankomende dinsdag, 11 oktober, kun jij als Quiet-Member hierbij zijn! Joep geeft een middag- én avondvoorstelling. Voor beide voorstellingen worden 50 kaarten weggegeven door Theaters Tilburg.

De voorstelling combineert komedie met muziek. Joep is vijftig: dat schreeuwt om een lied en een ABC-tje. Zou je denken… In TAART, zijn nieuwe komische, muzikale solovoorstelling, overdondert Joep je met oude en nieuwe verhalen. Via zijn leven in de grote stad, zijn tuinhuis, zijn gestaag groeiende ouderdomskwalen en zijn stedentrips, gaat hij op zoek naar het antwoord op de vraag: “Is vijftig wel de kers op mijn taart?” Wat de uitkomst ook moge zijn, gelachen wordt er in ieder geval! Voor meer informatie over de voorstelling kun je op de website van Theaters Tilburg kijken.

De middagvoorstelling is dinsdag 11 oktober van 14.30-16.00 uur, de avondvoorstelling van 20.30-22.00 uur. De kaarten kunnen aanstaande maandag of dinsdag van 09.00-17.00 uur op vertoon van je Quiet-pasje opgehaald worden bij ons kantoor aan de Boomstraat 131, Tilburg. Dit is een extra aanbieding, maar let op: OP=OP. Wees er dus snel bij.