Aan de vooravond van InterClassics Maastricht vond op 11 januari 2018 de traditionele TopMobiel Preview Night plaats. Meer dan 550 gasten genoten van een culinaire avond in een exclusieve ambiance omringd door de meest unieke klassiekers uit de geschiedenis van 25 jaar InterClassics, het thema van InterClassics Maastricht 2018. Exclusief voor TopMobiel Preview Night werkte partycateraar- en evenementenorganisator Maison van den Boer, voor de jubileum editie van InterClassics Maastricht, samen met de twee bevriende chef-koks Toine Hermsen (Toine Hermsen Cuisinier) en Hans van Wolde (Beluga Loves You).

MECC Maastricht organiseerde een exclusieve loterij die maar liefst € 17.000 heeft opgebracht voor de goede doelen van de avond, Kankeronderzoekfonds Limburg en Quiet Community Maastricht.  MECC Maastricht bestaat dit jaar 30 jaar, steunt Quiet in Maastricht en zet allerlei fundraising activiteiten op om o.a. de Quiet Community in Maastricht te laten groeien.

Sander Kleikers presenteerde de avond en DJ Tuur zorgde voor muzikaal entertainment. De opbrengst bedroeg maar liefst € 15.000 waar naderhand een bedrag van € 2.000 aan werd toegevoegd door het ter plekke per opbod verkopen van een van de beschikbaar gestelde prijzen.

Beide goede doelen hebben een cheque van, uiteindelijk, € 8.500 in ontvangst mogen nemen. Kees Smit, projectleider, en Wil van Aubel, bestuurslid, namen de cheque in ontvangst.  Kees gaf aan, dat donaties, zoals deze, benut worden voor extra mooie (kinder-)activiteiten rondom inloop , vervoer en uitstapjes naar allerlei evenementen.