Het pand aan de Hoflaan 23 ligt er nog exact zo bij als vorige week. Maar dat wil niet zeggen dat er niet hard wordt gewerkt aan de verhuizing. Deze week gebeurde er heel veel áchter de schermen. Zo heeft onze hoofdaannemer Van der Weegen Bouwgroep – op basis van contacten met de onderaannemers – een offerte ingediend. Daarover heeft het bestuur van de Stichting Quiet 500 zich snel gebogen: valt het allemaal wel binnen het budget? Veel dingen wel, andere dingen weer niet. 

Vervolgens zijn we met alle betrokken partijen, zoals Van der Weegen en Heal Design, gaan kijken waarop we nog ‘winst’ kunnen pakken ten opzichte van de oorspronkelijke begroting. Wat opvalt is de sterke drive en ruimhartige opstelling van allen om Quiet tegemoet te komen bij het realiseren van onze aangepaste plannen. Ook niet onvermeld mag blijven dat een sponsor naar alle waarschijnlijkheid een mooi gebaar wil wat betreft meubilair.

Het gevolg van de slagvaardige onderlinge communicatie is dat het in de Hoflaan 23 vanaf aanstaande maandag, 24 september, weer zal gonzen van de activiteiten. In eerste instantie gaan de aannemers aan de slag, en binnenkort zal duidelijk worden wanneer ons eigen Quiet Actieteam weer in beeld komt. Eerder speelden onze members al een cruciale rol bij het slopen (zie foto), maar zij beschikken ook over andere talenten die in een later stadium goed van pas komen. 


Quiet gaat dit najaar 2018 een nieuwe locatie betrekken. Vind je het leuk om te lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit organiseren? Lees dan onze verhuisupdate via deze link.