Het Vrijthof van Maastricht met haar historisch decor en monumentaal karakter straalt als nooit tevoren van 1 december tot en met 1 januari. Magisch Maastricht op het Vrijthof is met meest authentieke, gezelligste, grootste en mooiste kerstevenement van Nederland en de Euregio (http://magischmaastrichtophetvrijthof.nl ). Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de overdekte schaatsbaan en kerstklanken op elke hoek van dit prachtige evenement.

Ralph Meijs, een van de organisatoren: “Zeker in deze voor sommigen ook donkere kersttijd, vinden wij het belangrijk dat iedereen even van de warmte van het Magische Maastricht moet kunnen genieten. Iedereen moet Magisch Maastricht op het Vrijthof kunnen beleven. Daarom zijn wij ook ambassadeur en sponsor van Quiet Community Maastricht.”

Members kunnen gaan genieten van de grote overdekte schaatsbaan, het kloppend hart van het Vrijthof deze decembermaand. Tevens kunnen de members in onze Winterlounge, WinterCafe of Spiegeltent een heerlijke glühwein of een lekkere kop koffie nuttigen. En natuurlijk gezellig met de kids op stap in het Reuzenrad! Voor de kleintjes is er het Kersttreintje, de Winterexpress en de Carrousel.

Magisch Maastricht op het Vrijthof biedt de Quiet Community dit jaar 75 Kindpakketten en 75 Magische pakketten aan. Ze kunnen op elke dag tot 1 januari worden gebruikt. Ralph Bastiaens adviseert: “Vermijd de drukke dagen, zo kunnen de members optimaal genieten van hun kerstcadeautje van Magisch Maastricht op het Vrijthof. We wensen alle members een fijne en magische ervaring toe!”