Spanning op de vroege zondagochtend van 12 juli voor 100 Quiet members. Vandaag worden ze ontvangen bij Maaspoort Sports & Events voor een speciale voorstelling, de bizarre show van Steven Kazàn & Jamie. Spannend, een evenement voor 100 mensen is immers in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend en dat maakt dit evenement extra bijzonder.

Vanaf het begin wisten Steven Kazàn & Jamie met hun show Hey Hallo vol droge humor, interactie en natuurlijk magie het publiek te boeien. Hilarische momenten werden afgewisseld met actie en spanning. Een geweldige ochtend voor zowel het publiek als voor Steven en Jamie, die Quiet een warm hart toedragen. “Een glimlach en een goed gevoel blijft toch heel belangrijk in deze gekke tijden”, vertelt Steven Kazàn. En dat hebben ze goed over kunnen brengen.

 

 

Wat een hartstikke leuke en ongedwongen ochtend en goede voorstelling! We hebben genoten van de leuke show en goede sfeer! – (Ria)

Het bleef niet bij de voorstelling alleen. Naast de warme ontvangst, een drankje en wat lekkers, werden alle gasten door Wim Roelsma (Artishoot) gefotografeerd. Een afdruk hiervan op canvas wordt verzorgd door MKBMedia. Een blijvende herinnering aan een magische dag.