Tussen Kerst en Nieuw plaatsten we een 13-tal aanbiedingen gecombineerd met video-nieuwjaarswensen op onze Facebookpagina. 9 van die aanbiedingen willen we graag nog een keer onder de aandacht brengen van onze members. Klik om te reageren, vermeld in de mail je lidnummer (dat staat op je pasje) en in welke aanbieding je interesse hebt.

Mee naar buiten
Mee naar buiten organiseert met grote regelmaat natuurexcursies in en om Tilburg. Een aangename manier om de natuur in en buiten de stad beter te leren kennen. Bioloog/Ecoloog Gert Brunink neemt je mee naar de meest verrassende plekjes en laat je zien hoe opvallend snel de natuur zich aanpast aan de veranderende omstandigheden. Onderweg komen ook tal van tips en mogelijkheden over wat je voor de natuur in eigen tuin kunt doen aan de orde. Per wandeling (normaal tarief 9,50 p.p.) neemt Gert iedere keer enkele Quiet Members gratis mee.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van de Groene Nachtburgemeester van Nederland: Gert Brunink

Broodje Jantje
Dé Tilburgse snack is natuurlijk een Broodje Jantje. Elke maand kan een Quiet Member met maximaal 4 gezinsleden lekker komen smullen bij Jantje aan het Pieter Vreedeplein. Jantjes zijn er in verschillende smaken. Kies de lekkerste en geniet (samen met een portie friet).
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Noëlle van den Braak

Hind Hakki
Je kent haar misschien al als als zangeres of model, maar daarnaast geeft Hind Hakki adviezen aan (semi-) professionele artiesten en jongeren. Wil jij je beter leren presenteren? Op het podium en daarbuiten? Meld je dan aan voor haar performance- en stijlcoaching.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Hind Hakki

HindHakki

Peer & Geer
Het is altijd dolle pret met Peer en Geer. Nu organiseren ze een groot kinderfeest in Bleyemakerij De Boemel. Daar moet je bij zijn! De exacte datum is nog niet bekend, maar schrijf je nu alvast in dan houden we je op de hoogte.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Peer & Geer

Frank van Pamelen
Frank van Pamelen maakte zijn thrillerdebuut met het zeer goed ontvangen “De wraak van Vondel”. Samen met 3 kinderboeken die hij eerder schreef leent hij deze uit in de Quiet-halen-brengen-delen-bibliotheek.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Frank van Pamelen

De Stadsdichter
Geef je binnenkort een feestje? Martin Beversluis komt dan graag een performance geven met een speciaal voor jou gemaakt gedicht. Je krijgt ook een stapeltje boeken. Een kadootje van de Stadsdichter van Tilburg .
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Martin Beversluis

Nol Havens
🎶 Suzanne -/-  Eén kopje koffie 🎶  Wie kent de kaskrakers van VOF de Kunst niet? Minder bekend is misschien dat de zanger van de band ook een begenadigd fotograaf is. Zijn aanbod aan Quiet Community? Een mooie portretfoto van een gezin.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Nol Havens

De Burgerij
Sinds 4 jaar is Tilburg een heerlijke brasserie, gecombineerd met een zo mogelijk nog lekkerdere delicatessenzaak rijker; De Burgerij. Maandelijks zet de Burgerij een Quiet gezin een heerlijke maaltijd voor. Wat de pot schaft op zijn bourgondisch.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en de aanbieding waar je voor inschrijft)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Joris van Corven

DESTIL Trappers
We deelden dit seizoen al 100 vrijkaartjes uit voor thuiswedstrijden van DESTIL Trappers, Tilburgs ijshockey trots aan de  Stappegoorweg. Volgend seizoen kun jij er weer bij zijn.
Klik om te reageren (vermeld je lidnummer en deze aanbieding)
Zie ook de Nieuwjaarswens van Peter van Biezen.