We hebben een hoop mooie dagen gehad, en wat is er dan lekkerder dan genieten op het water?! Dankzij Imbarcazione Barone hebben ook onze members kunnen genieten op het water en kregen we deze lieve reactie toegestuurd.

‘We hebben genoten van de laatste vaartocht van het jaar met 1 van de Italiaanse broeders van Imbarcazione Barone. Wat een vrijheid op het water, het prachtige weer einde adrenaline als hij de motor voluit gas geeft heerlijk…en de schipper altijd vriendelijk….(en zeerrrrrr geduldig), zo leuk!! En ook leerzaam, hij heeft zoveel te vertellen..allemaal leuke en interessante weetjes over op en om het water en varen in de Dordtse havens. Wist nooit dat de wateren bij en rondom het Groothoofd uit Zweden kwam, Zweeds smeltwater en dat het ook een uitmonding van de Rijn is…potdikke ik moet toch maar eens de geschiedenisboeken van mijn eigen stad een door gaan pluizen hoor..

Ik vind dat deze jongeman een dikke pluim verdiend om op de vroege zaterdag morgen zijn vrije tijd voor ons op te geven ennn ons ook nog eens een hele leuke weekend te bezorgen want zo’n tochtje werkt toch door, in de verhalen en gewoon de belevenis….Wij hebben genoten @imbarcazione_barone bedankt voor de mogelijkheid en het plezier!!!!’