Het aantal Quiet-members dat regelmatig gezond beweegt groeit gestaag, mede dankzij de inspanningen van bewegingscoach Stefanie van der Waals. Logisch dat de sponsoraanbieding van Warandeloop Tilburg net als vorig jaar enthousiast werd ontvangen. De belangstelling om deel te nemen aan de avondrun Warande by Night was zo groot, dat de sponsor ruimhartig nog eens extra kaarten ter beschikking stelde.

En zo kon het gebeuren dat maar liefst 27 Quiet-members op vrijdagavond 23 november gratis mochten meedoen aan de stralende opening van het driedaagse loopevenement op Beekse Bergen. Bovendien kregen ze allemaal een shirt, een hoofdlamp en een goodie-bag cadeau. Op de avond zelf werden de deelnemers allereerst getrakteerd op een indrukwekkende lichtshow. Daarna mochten ze – verlicht en wel – op pad voor een of meer rondjes op het feeëriek verlichte parcours. Onderweg waren er tal van verrassende ontmoetingen die pasten bij het thema Pirates of the Warande. Het evenement werd afgesloten met een knallende afterparty.

Het plezier dat deze topavond de Quiet-members heeft bezorgd klonk nog lang door in de groeps-app; de maatschappelijke betrokkenheid van Warandeloop Tilburg wordt dan ook zeer gewaardeerd.