Zoals we al eerder berichtten mocht Quiet Community in oktober deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Daarin stelt de bank zijn leden in de gelegenheid om een bepaald bedrag toe te wijzen aan vijf goede doelen uit de lijst van ‘genomineerden’. Wij kwamen hiervoor in aanmerking met het Quiet-fietsenplan. Daarmee willen we bereiken dat zoveel mogelijk mensen in een armoedesituatie de beschikking krijgen over een goeie fiets. En, belangrijk: dat ze die ook zelf kunnen onderhouden en ‎repareren. Om dit optimaal te laten werken hebben we natuurlijk wel onderdelen, bandenplaksets en banden nodig, en dat kost geld.

De Rabobank-leden hebben zich niet onbetuigd gelaten en daarom werden we heel blij van de cheque ter waarde van 1349,17 euro, die Nicole Verhoef van de Rabobank Tilburg en omstreken onlangs op het Quiet-kantoor kwam aanbieden. Daar gingen alle betrokkenen enthousiast voor op de foto.

Van links naar rechts: Onze ‘Fietssleutelaar’ Berrie van Mier, product owner Lisa Mulder, projectleider Jean-Pierre Joos, Rabobank’s Nicole Verhoef, Quiet-voorzitter Ralf Embrechts en vrijwilligerscoördinator René Verhoeven.