Ook deze week is er weer hard gewerkt om de verhuizing naar de Hoflaan zo goed mogelijk voor te bereiden, zowel fysiek als achter de schermen. We lopen de week op de ‘bouwplaats zonder geld’ even met je door.

Maandag 1 oktober

Bouwvergadering met alle bedrijven die bij de Operatie Verbouwing betrokken zijn en deze ook met vriendenprijzen ondersteunen: Van der Weegen Bouwgroep, Cleerdin, Dion Ketelaars Installietechniek, Vehorn en Heal Design. Fijne sfeer, we gaan er met z’n allen iets moois van maken. Tekenend is dat enkele onvoorziene complicaties met gesloten beurzen worden getackeld. Klasse & dank! Als dat zo doorgaat, wordt ons HQ(uiet) het bouwproject ever in Nederland dat binnen de begroting blijft. 

Dinsdag 2 oktober

Van der Weegen werkt lekker door: zo worden er onder andere twee wandjes gebouwd en de toiletwand betegeld. Nog even en we kunnen de pot op.

Woensdag 3 oktober

Deze dag staat in het teken van de voorbereidingen van het schilder- en spuitwerk. Members Hanny en Catharina bijten het spits af met ontvetten en schoonmaken van het houtwerk, dat Hanny’s zoon Siebe vervolgens heeft geschuurd. Ook heeft Cleerdin vandaag de nulmeting voor de elektra gedaan, volgende week gaan zij – en ook ‘Ketelaars’ – daadwerkelijk aan de slag.

En Anke van ons Sponsorteam komt met goed nieuws: De Verfkampioen aan de Hoefstraat 155 sluit aan in de rij sponsors die Quiet flink op weg helpen. En hoe: de verf en andere benodigdheden voor onze schilders krijgen we voor een beste-vriendenprijs. 

Donderdag 4 oktober

Marco, de aanjager van ons Quiet Actieteam, geeft weer eens het goede voorbeeld: schuren, afplakken, en ga zo maar door… Goed om te weten dat uiteindelijk al het schilder- en spuitwerk door onze members wordt gedaan. Als dat erop zit komt Vehorn – vanaf 5 november – de vloeren leggen.


Quiet gaat in november 2018 een nieuwe locatie betrekken. Vind je het leuk om te lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit organiseren? Lees dan onze verhuisupdate via deze link.