Kerstpakketten voor gezinnen in armoede in Tilburg en Hilvarenbeek

Weet je nog, vorig jaar? Toen verzorgden leerlingen en medewerkers van het Mill Hill College maar liefst 200 hoogwaardige kerstpakketten voor Quiet-members. Ze hebben daar in Goirle een reputatie hoog te houden als het gaat om de kerstactie en ook in het lopende schooljaar gaan ze zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben. Tot grote vreugde van de members van Quiet Tilburg én Quiet Hilvarenbeek.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Leerlingen en medewerkers is gevraagd om lang houdbare luxe producten mee naar school nemen, zoals bonbons, chips, snoep of etenswaren (maar geen alcoholische dranken). Daarnaast is er veel behoefte aan persoonlijke verzorgingsproducten; dus ook zaken als zeep, deodorant en shampoo passen goed in het pakket. Leerlingen kunnen van 14 tot en met 20 december spullen afgeven op school.

Producten doneren, zo werkt het

Niet alleen leerlingen en medewerkers, maar ook anderen kunnen een bijdrage leveren aan dit mooie doel. Wie producten wil doneren, kan tot uiterlijk 19 december een e-mail sturen aan kerstactie@millhillcollege.nl, onder vermelding van een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de spullen af te geven op school. Het Mill Hill College hoopt dat iedereen zoveel mogelijk producten doneert, waardoor deze actie wederom een groot succes wordt.