De eindvoorstelling van de MusicAllFactory Jongeren van Factorium Podiumkunsten staat 2 juli (20u) en 3 juli (13:30u en 16u) op de planken van de Schouwburg. Run & Rewind is een bijzondere en ontroerende musicalvoorstelling waarin 38 jongeren vol overtuiging hun talenten tonen. Ze worden begeleid door een live-band. De jongeren van onze MusicAllFactory zijn afkomstig uit heel Nederland. Ze zinderen van amibitie. Wil je zien welke jonge talenten Nederland heeft, kom dan zeker kijken naar een van de voorstellingen!

Run & Rewind

Stel…. je was vandaag vijf minuten later van huis vertrokken. Dan was alles toch een klein beetje anders gegaan. Had je dan moeten wachten voor het stoplicht? Had je dan de trein wel gehaald? Zou je dan gezwaaid hebben naar die vreemde onbekende? En was je dan op tijd op Schiphol geweest om daar de liefde van je leven tegen te houden? Is iedere ontmoeting toevallig? Is toeval te sturen? Als je het niet eens bent met hoe het gaat; dan begin je toch gewoon opnieuw.

Voor Quiet Community-leden liggen er per voorstelling vier gratis kaarten klaar. Aanmelden kan t/m 24 juni aanstaande. De kaarten kunnen een half uur voor aanvang opgehaald worden aan de kassa. Neem wel je Quiet-pasje mee. Interesse? Mail dan naar info@quiet-archief.nl.