MVV Maastricht en Angel-Side schenken seizoenkaarten
MVV Maastricht en supportersgroep Angel-Side schenken elk vier seizoenkaarten aan de Quiet Community Maastricht. Quiet zet zich in voor Maastrichtenaren in armoede. Samen met organisaties in de stad probeert Quiet het leven voor deze mensen aantrekkelijker te maken. MVV Maastricht en de Angel-Side helpen graag mee aan dit doel. Vandaar dat er in totaal acht kaarten worden gedoneerd, die Quiet verdeelt onder haar members.
Erik Noor, algemeen directeur van MVV:
“Als voetbalclub hebben we ook een maatschappelijke rol. Bij MVV Maastricht is iedereen welkom, van jong tot oud, van rijk tot arm. Als we via dit initiatief voor die laatste groep de drempel kunnen verlagen, moeten we dat doen vind ik. Dat de Angel-Side dat ook doet, is fantastisch. De afgelopen weken hebben ze al laten zien dat MVV ontzettend leeft. Door vier kaarten te schenken laat de Angel-Side zich opnieuw van zijn beste kant zien.”
Ook andere initiatieven en particulieren kunnen kaarten kopen en vervolgens via MVV Maastricht doneren aan Quiet.

Noor: “Eén van de eerste dialectwoorden die ik hier heb geleerd is ‘sjevraoje’. Nou, dat krijg ik van deze initiatieven. Ik hoop dat meer mensen dit voorbeeld volgen. Zo versterken we MVV Maastricht, en we versterken de inwoners van Maastricht die dit zo hard nodig hebben.”
Hoe kunt u doneren?
Ga naar https://bit.ly/2Ajzaz4 en doneer een zelf te bepalen bedrag.