Heb jij nog iets leuks gedaan afgelopen week? Dat is best een interessante vraag in deze bijzondere tijd die niet voor iedereen altijd even leuk is. Maar wij weten het zeker, de groep van 75 members die op zaterdag 31 oktober naar de Efteling zijn geweest, zal daar volmondig ‘JA’ op antwoorden.

Op deze zonnige dag verzamelden 75 mensen zich met een portie goede zin rond de luxe touringcar bij Station ’s-Hertogenbosch Oost. Iedereen was op tijd. Dus, mondkapjes voor en op naar de Efteling!

Eenmaal in Kaatsheuvel, mocht de groep via een speciale ingang naar binnen, waar hen nog een verrassing wachtte; iedereen kreeg een Efteling cadeaukaart ter waarde van 10 euro om iets te eten, drinken of een leuk souvenirtje te kopen.

Wachtrijen
Deze dag kon niet meer stuk. Er was genoeg tijd om te genieten van alle attracties, het Sprookjesbos, Villa Volta, Joris en de Draak, Vogelrok of 10 keer in de achtbaan. Doordat er minder mensen in het park toegelaten werden, waren er ook geen lange wachtrijen. En dan het weer… de hele dag zonnig en de beloofde regen kwam pas bij het vertrek rond 18.00 uur. Moe maar voldaan keerden we weer naar huis. Wat een geslaagde dag!

 

 

Wat hebben wij genoten! Geweldig. Ik lig nu uitgeteld op de bank ??

Sponsorloop
Vorig schooljaar renden de kinderen van Antonius Abt een bedrag bij elkaar waarmee dit uitje georganiseerd kon worden. Een geheel verzorgde dag naar de Efteling voor een grote groep members inclusief vervoer met een luxe touringcar én voor iedereen ook nog een consumptiekaart om iets lekkers of iets leuks te kopen. Een dag om naar uit te kijken! Wegens omstandigheden hebben we deze dag een paar keer moeten uitstellen, maar van uitstel is zeker geen afstel gekomen! Begin 2021 kunnen we met het overgebleven bedrag zelfs nog zo’n dag organiseren.