Nandy Mannaert, zangeres en zangdocent heeft een zangpraktijk MannaertMusic in Tilburg. Ze geeft zangles aan kinderen en volwassenen, coach zanggroepen, beschikt over een opname studio en verzorgt zangworkshops voor groepen en bedrijven.

“Ik merk dat veel mensen het best eng vinden om te zingen en zangles te volgen. En dat is ook niet zo gek, want met zingen moet je jezelf helemaal geven en dat ìs ook eng. Helemaal omdat er ook vaak een (on)bewust oordeel aan hangt van anderen. De gedachte ‘ben ik wel goed genoeg?’ is een lastige om te verslaan. Daarom zijn mijn zanglessen en coachingsessies gericht op een combinatie van leren hoe je stem werkt (zangtechniek), werken aan zelfvertrouwen en het ontwikkelen en waarderen van je eigen sound. Want die combinatie maakt dat je komt waar je wilt komen!”

Zingen bij MannaertMusic is dan ook meer dan alleen zangles volgen. “Ik organiseer diverse evenementen om complete zang- en podiumervaring op te doen, zoals het halfjaarlijkse Singers Event in café Extase en Studio Opname dagen waarin je de mogelijkheid krijgt om één of meer nummers op te nemen!”

Wil je meer weten kijk dan op http://www.mannaertmusic.nl en laat het ons weten als je interesse hebt.