Een sponsor die Quiet Community al sponsort vóórdat ie zelf op volle kracht vooruit kan… dat unieke scenario schreven ze bij Het Ontdekstation. Met als gevolg is dat diverse Quiet-kids al een geweldige middag hebben beleefd tijdens de proefperiode in de Spoorzone, zoals je hier kunt lezen. Nu de financiering rond is, is Het Ontdekstation voortaan twee middagen per week open: woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Nog meer goed nieuws: we krijgen 30 vrijkaarten voor Quiet-kids!

Het Ontdekstation zit in Hal 79 aan de Burgemeester Brokxlaan, vlakbij het station. Er werden vroeger treinen gerepareerd. Nu stap je er in een treinwagon en kijk je daar een avontuurlijke film of je luistert er naar een verhaal. Kinderen van allerlei leeftijden kunnen zelf aan de slag gaan in de werkplaats, geholpen door de begeleiders van Het Ontdekstation. Ook is er een magische green screen studio waarin je je uitvindingen met special effects kunt presenteren en filmpjes kunt opnemen.

Het Ontdekstation is bedoeld voor kinderen van 4-12 jaar, onder begeleiding van een volwassene. Voor elke leeftijdscategorie zijn er workshops. Wil jij als Quiet-member in aanmerking komen voor een aanbod van Het Ontdekstation? Zorg dan dat je de categorie ‘kinderen’ aanvinkt in je account, en hou je mail in de gaten…

Ontdekstation_logo