Bijna vergeten te melden in de decemberdrukte, maar daarom extra welkom: per 1 december is ons team weer op volle sterkte dankzij de komst van Chantal van Rijswijk. Zij zal als teamleider de dagelijkse sturing aan onze werkzaamheden geven.

Chantal is een geboren en getogen Tilburgse, die in haar werk steeds te maken heeft gehad met groepen die wel een zetje kunnen gebruiken. Zo werkte zij bij Stichting Prisma met jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen en was zij lange tijd locatiemanager van IMC Weekendschool in Tilburg, waar zij zich inzette voor kansengelijkheid in het onderwijs.

Positiviteit 

En nu de nieuwe uitdaging bij Quiet. Chantal: “Ik vind Quiet echt een ontzettend mooi en goed initiatief. Niet alleen de doelstellingen spreken mij aan, maar ook de manier waaróp, vanuit vertrouwen. Afgaand op wat ik in mijn eerste drie weken al heb zien langskomen aan positiviteit – vanuit ons team, vanuit de members en de vrijwilligers en niet te vergeten de sponsors – vind ik het een voorrecht om daar ook mijn bijdrage aan te mogen leveren. Voor veel mensen is 2020 een pittig jaar geweest, maar we zullen er bij Quiet met z’n allen alles aan doen om in 2021 de schade in te halen.”