Van 25 maart tot en met 2 april is het weer Boekenweek. Het is dan ook vast geen toeval dat er bij Quiet juist in deze periode extra ‘boekenaanbiedingen’ zijn. Zo stelde onze trouwe supporter en publicist Dick Witte ruimhartig een aantal exemplaren  van zijn onlangs verschenen boek Kop in de hoogte, neus in de wind ter beschikking. Daarin vertelt Dick het verhaal achter de evergreen Mens, durf te leven, 100 jaar geleden geschreven door Dirk Witte, wiens levensverhaal de revue passeert. De reacties op dit aanbod waren zo enthousiast, dat alle exemplaren al geaccepteerd zijn door Quiet-members. Geïnteresseerden kunnen nog hier terecht voor een exemplaar van dit zeer lezenswaardige boek.

De Boekenweek, dan is Anton Dautzenberg nooit ver weg. De geestelijk vader van de Quiet 500 hield in het programma VPRO Boekenweek van zondag 26 maart een humoristische Boekenweektirade, die we je niet willen onthouden. Je vindt zijn column in deze uitzending, Antons item start bij 31.30.

En dan is er ook nog een speciale actie in samenwerking met sponsor Boekenschop, hét adres voor tweedehands boeken aan de Bredaseweg 256. Zij schenken een mooi aantal boeken, waaruit Members tijdens de inloopochtend van dinsdag 28 maart een keuze mogen maken. Een extra reden om tussen 09.30 en 12.00 uur de Boomstraat 131 te bezoeken.