Bij Quiet Community hebben we niets te klagen over de bereidwilligheid van bedrijven om mee te helpen aan de armoedeverzachting in Tilburg. Het komt bovendien regelmatig voor dat een sponsor zich persoonlijk inzet voor onze Members. Neem nu het aanbod van Nhu Tran. De eigenaresse van Tran Nhu Y aan het Wagnerplein 55 reageerde meteen enthousiast toen QC bij haar aanklopte. En kwam met een geweldig aanbod: een gratis Paasbrunch voor maar liefst 50 personen.

En zo was het op Eerste Paasdag in de Quiet-keuken aan de Boomstraat 131 bomvol en heel gezellig. De gasten konden zich te goed doen aan een keur aan specialiteiten uit Vietnam en andere windstreken. Nhu’s zoon Minh Man (11) betoonde zich een volleerd gastheer en zorgde er samen met zijn moeder voor dat het de gasten aan niets ontbrak. Jongste zoon Nhat Tam (4) vermaakte zich intussen prima. Zo werd het een topmiddag, besloten met een gezamenlijke opruim- en afwassessie van de Quiet-members.

Net als de gasten kijkt Nhu enthousiast terug op haar initiatief. “Onze zaak zit in Tilburg-Noord en daar zijn veel mensen die het niet breed hebben. Wij wilden heel graag ons steentje bijdragen, en dit is ons heel goed bevallen. Het smaakt naar meer. Wij zijn al aan het bekijken of we het nog een keer kunnen doen bij een speciale gelegenheid.”

Bij de foto’s: Een lesje tafelopmaak van Minh Man – Nhu Tran met haar zoons – Saamhorigheid bij het opruimen

Paasbrunch_tafeldekken    NhuTran1  Paasbrunch_afwas