Sinds de start van Quiet Rotterdam een jaar geleden, is de Pannenkoekenboot Rotterdam sponsor van Quiet Rotterdam. Wekelijks mogen Quiet members genieten van een rondvaart over de Maas en een heerlijk pannenkoekenbuffet. Een perfect aanbod omdat het genieten is voor het hele gezin, echt een uitje in eigen stad. Al varende zie je Rotterdam toch op een heel andere manier en geniet je van de skyline vanaf het water.

De Pannenkoekenboot is partner van Quiet omdat zij vooral lokaal steun wil bieden aan de Rotterdammer die het niet breed heeft. Zij richt zich op een breed publiek en Quiet members mogen niet overgeslagen worden. Iedereen mag mee!

Quiet Rotterdam krijgt uitsluitend positieve reacties op het uitje. De één geniet van de rondvaart, het uitzicht en de ‘woeste baren’. De ander noemt het ‘onbeperkt pannenkoeken eten’ en beschrijft alle ingrediënten. Kinderen noemen en roemen vaak de pannenkoeken, maar ook de spectaculaire ballenbak. Halverwege de rondvaart gaat een groot vloerluik open en leidt een glijbaan naar een enorme ballenbak. Voor kinderen genieten, maar ook voor hun ouders. Die hebben een moment om even in alle rust te genieten van de rondvaart.

Het aanbod van de Pannenkoekenboot past perfect in wat Quiet Rotterdam hun member wil bieden: er even uit, met anderen genieten en meedoen in je eigen stad.

Pannenkoekenboot bedankt en behouden vaart!

Wilt u ook sponsor worden van Quiet Rotterdam en Rotterdamse gezinnen met een smalle beurs steunen? Neem contact met ons op via quiet@rotterdam.nl of 06-20946782. Of ga naar: https://quiet.nl/sponsors/.