In de Piushaven Tilburg zijn alle bedrijven sponsor van de Quiet Community, dus Quiet-proof. Een mooi gevarieerd gezelschap van enthousiaste ondernemers en bedrijven die de Quiet Community een warm hart toedragen. We maakten een wandeling door het havengebied om te ontdekken waarom
Quiet de ondernemers zo aanspreekt.

Olof Bredo van Porto koffie en ijs: “Op deze manier kunnen we echt wat doen voor mensen, de maatschappelijke factor spreekt mij enorm aan. Ik hoop dan ook dat ik veel mensen blij kan maken met ons ijs en onze koffie!”

Jeske Tuerlings, eigenaresse van Say Jess Fashionstore, maakt zich in haar vrije tijd hard voor de groep mensen die buiten allerlei regelingen valt omdat hun inkomen net te ‘hoog’ is. “Toen ik over Quiet hoorde, hoefde ik niet lang na te denken. Als iemand kleding draagt die bij hem of haar past, voelt hij zich zelfverzekerd en straalt dit ook uit. Met alle positieve gevolgen van dien.”

Eigenaar Michel Deneef van Villa Pastorie: “Vorige week mochten we hier een gezin verwelkomen op onze aanschuifavond. Het is leuk om te zien dat volkomen vreemden een heel gezellige avond met elkaar hebben. We kregen naderhand een bedank mail; ze hadden zo genoten! Ik ben blij dat we deze mensen een mooie avond hebben aangeboden.”