Dankzij de apparaten van Pure Air Nederland zijn we sinds kort in staat de lucht in ons Quiet pand te zuiveren. Virussen en organismen die we liever niet inademen worden uit de lucht gehaald en opgeruimd. De provincie Groningen stelt 50% subsidie beschikbaar voor de kosten van de Nasa apparatuur. Daarnaast gaf het bedrijf zelf nog een mooie korting.

Het geeft ons rust om nu op deze manier weer meer mensen te ontvangen. Vanzelfsprekend ook op afstand van elkaar, wat nogal makkelijk gaat in ons ruime pand.

 

Dekbedden en pakketten

Deze week kwamen weer veel members langs. We mochten namelijk meer dan 100 nieuwe dekbedden, tuinstoelen, pannensets, boodschappenpakketten, fietsen en andere mooie spullen aan hen uitdelen. Ontvangen van gulle sponsoren die liever anoniem blijven.


Pathé thuisbioscoop

Behalve met deze actie mochten we, dankzij een gift van Kinderhulp, 50 (jongere) members verrassen met Pathé cadeau thuisfilms. Dat ze hier enthousiast over waren blijkt ook uit de volgende reacties:

‘Superfijn om dit te mogen gebruiken in deze coronatijd. We gaan samen straks dit weekend lekker een filmpje uitzoeken en er een leuke filmavond van maken. Bedankt hiervoor!!’

‘Superbedankt, iets wat je anders nooit doet omdat je er het geld niet voor hebt. En erg leuk is!!! Dankuwel!!!Genoten!’

‘Lieve mensen,
Ik ben er heel erg blij mee en ga er van genieten!

‘Echt een super actie! Wij gaan vandaag op deze regenachtige dag lekker een film kijken!’

‘Erg bedankt voor dit gezellige aanbod! Wij hebben kunnen genieten van de Blues Brothers.’