Erg leuk idee: we gaan als Quiet Community meedoen aan de Kènderstoet, de kinderoptocht die op de dinsdagmiddag van carnaval door het centrum van Tilburg trekt. Bedoeld voor kinderen van 4-15 jaar, die het leuk vinden om het Quiet-gevoel openlijk uit te dragen. Ons thema is Na regen komt zonneschijn! Toepasselijk, toch? Lijkt het jouw kind(eren) leuk om hieraan mee te doen? En/of wil jij als vrijwilliger bijdragen aan het succes? Reserveer dan de volgende data in je agenda:

Woensdag 22 februari van 14.00-17.00 uur
Bij Quiet in de Boomstraat 131 gaan we met de kinderen (en de vrijwilligers/ ouders) de creatieve voorbereidingen doen, zoals een speciaal Quiet T-shirt en -paraplu’s versieren.
Dinsdag 28 februari van 12.00-15.00 uur 
Eerst in de Boomstraat schminken en aankleden. Daarna samen naar het Willemsplein waar om 13.30 uur de stoet vertrekt. Zorg dat je zelf wat te eten en drinken meeneemt.

Zo meld je je kinderen en/of jezelf aan: stuur vóór 6 februari een mail naar info@quiet-archief.nl met daarin de naam en leeftijd van je kind(eren). Zet er meteen bij welke van de twee data je als ouder kunt meehelpen. Natuurlijk mogen ook andere Members zich aanmelden als vrijwilliger.