Quiet Den Haag is van start gegaan.

Het heeft even geduurd maar binnenkort voegt Den Haag zich bij de Quiet familie! De plannen voor een Quiet Community in Den Haag bestonden al een tijdje, maar COVID gooide roet in het eten. Alles ging op slot, dus liepen de voorbereidingen vast en konden we niets doen. Toch bleef de behoefte aan een Quiet Community in Den Haag groot, want Den Haag staat in de Nederlandse Top 5 als het gaat om steden waar de meest financieel kwetsbaren wonen. Gelukkig bleven onze financiers en sponsors ons trouw en hebben het mogelijk gemaakt dat we heel spoedig kunnen gaan starten!

Op 14 april is Stichting Quiet Community Den Haag officieel opgericht en nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de opening. Je kunt ons vanaf eind juni vinden in het pand aan de Scheepersstraat 136 dat op dit moment helemaal opgeknapt wordt.

Straks hebben we een gezellige voorkamer waar we wekelijks de inloop hebben voor onze members. Je maakt dan meteen kennis met het Quiet Team; Wilma, Rabia, Hein en Neo. Schrijf je gerust in als Quiet Member. Quiet Den Haag biedt samen met lokale ondernemers producten en diensten aan members. De officiële opening is begin juli gepland, maar daar volgen binnenkort meer berichten over.