Quiet Community wil een verschil maken voor mensen in een armoedesituatie. Dankzij de steun van tal van lokale sponsors kunnen Quiet-members – veelal klanten van de Voedselbank – periodiek gebruikmaken van een gratis dienst, product of verwennerij. Daarnaast biedt Quiet de members zoveel mogelijk kansen om een sociaal isolement te voorkomen of te doorbreken. Zodat ze hun talenten (her)ontdekken en kunnen inzetten voor zichzelf én anderen.

Dit concept – een moderne mix van een digitaal deelplatform en ‘live’ ontmoetingen – is al in zeven steden geïntroduceerd. Nu willen we ook in Tiel een Quiet Community opzetten. Elke QC regelt niet alleen zijn eigen financiering, maar werft ook zelf zoveel mogelijk sponsors in de eigen regio. Dat kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn. Om Quiet Tiel in de startfase een boost te geven zoeken we nu een

Manager Acquisitie, Funding en Relatiebeheer

Ben jij de vrijwilliger die Quiet Tiel kan helpen om een netwerk van sponsors op te bouwen? Die lokale ondernemers, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, recreatieparken en culturele instellingen benadert: willen jullie eens in de zoveel tijd een gratis diner, reparatie, knipbeurt of budgetcursus verzorgen of entreekaarten ter beschikking stellen? Die een kernachtige presentatie geeft aan ondernemersverenigingen: willen jullie dit initiatief ondersteunen?

En niet te vergeten: die bedrijven benadert die willen bijdragen aan het financiële draagvlak van Quiet Community Tiel, zodat we een vliegende start kunnen maken en flink kunnen gaan rocken in Tiel.

Wij zoeken iemand die…

  • de drive heeft om iets te betekenen voor mensen in armoedesituaties
  • financiers en lokale sponsors enthousiast maakt én houdt
  • uiteraard over goede communicatieve en commerciële vaardigheden beschikt
  • weet hoe je social media en het eigen netwerk optimaal inzet om de doelen te bereiken
  • deze nieuwe functie met een grote mate van zelfstandigheid en veel creativiteit invult

De zelfstandigheid die bij deze pioniersfunctie hoort, gaat hand in hand met teamplayerschap: je rapporteert aan de projectleider Quiet Tiel. In overleg worden de ideeën gewogen en vervolgacties gepland.

Wil jij graag in deze functie jouw drive, kennis en talenten inzetten om de Quiet Community Tiel – maar vooral de mensen om wie het gaat – verder te helpen? Stuur dan voor 31 december 2018 je cv + uitgebreide motivatiebrief naar Lique Kwisthout via tiel@quiet.nl. Voor meer informatie kun je haar bereiken op 06-18 214 144.

Meer informatie over de reeds actieve Quiet Community’s kun je vinden op www.quiet.nl.

 Lique Kwisthout