Soms komen dingen gewoon op je pad. Zo ook bij Quiet Groningen. We zaten goed in ons kantoor bij de Voedselbank. Ook de wachtruimte van de Voedselbank fungeerde prima als inloopruimte voor de members van Quiet. We zijn dankbaar dat we de afgelopen bijna 2 jaar konden beschikken over ons ruime en lichte kantoor bij de Voedselbank.

Maar de interactie en verbinding met onze doelgroep vraagt om nog beter bereikbaar, dichtbij en aanspreekbaar te zijn. Dat wordt nu een stuk gemakkelijker. We gaan verhuizen naar een geweldig eigen Quiet Groningen pand aan de Oosterhamriklaan 101-115 in de Korrewegwijk! Een mooie locatie, dichtbij de Voedselbank, en naast kledingbank Maxima.

Hier kunnen we, samen met onze vrijwilligers, meer energie gaan steken in leuke projecten, zinvolle en rustgevende activiteiten en het aanbieden van gezelligheid. Members helpen om in hun kracht te komen. Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Op een eigen vertrouwde en mooie plek.

Mooie samenwerking

De afgelopen zomer hebben we met medewerkers, vrijwilligers en members van Quiet hard gewerkt in ons nieuwe pand. Met vereende krachten werd er gesausd, geklust en getimmerd. Een prachtige metamorfose is het resultaat.

Hulp van alle kanten

De power van de mannen van Factor 5 en Facility Service Groningen kwam als geroepen bij het verhuizen van zware spullen. En de inzet van Ewout was groot, zijn schilderwerk keurig en professioneel. Van Sietse’s Hulpexpress mochten we in de vakantieperiode hun gereedschap, werkbank en steiger lenen. En ook op andere manieren stonden deze mensen weer klaar voor Quiet. Student en vrijwilliger Mark legde onze mooie vloer, daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Geweldige giften

We ontvingen (via de Groninger Uitdaging) van een gulle onderneming die anoniem wil blijven een compleet en prachtig kantoorinterieur: grote kasten en bureaus, stoelen, een zitbank. Zijn we ontzettend blij mee!

Ook andere sponsoren hebben de weg naar het nieuwe pand al gevonden. Van Praxis ontvingen we een hele mooie korting op het laminaat. Het Studenthotel organiseerde een ophaaldag en bracht ons spullen, pannensets en benodigdheden voor onze keuken en veel kleding. We kunnen nu in ons mooie pand met onze nieuwe buren, kledingbank Maxima, modeshows gaan organiseren! Maar daarover later meer…

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs op onze feestelijke open dag, 17 oktober (Wereldarmoededag) Van 10 tot 16 uur is iedereen van harte welkom in ons nieuwe pand!