Mooie donaties van Beekse ondernemers bezorgden alle gezinnen van Quiet een warme kerst en een bijzondere jaarwisseling.

HET Kerstdiner: iets lekker op tafel voor het hele gezin. Niet voor iedereen vanzelfsprekend. Na twee eerdere geslaagde edities konden ook dit jaar de members van Quiet zich aanmelden voor een 3 gangen kerstdiner. Voorbereid door 3 horecazaken aan de Vrijthof en door de vrijwilligers van Quiet thuis bezorgd. Een heerlijk 3 gangendiner dat thuis alleen nog maar hoefde te worden opgewarmd.

In oktober werd Quiet benaderd door ondernemers Coen en Jorrit van Vlot Advies uit Hilvarenbeek. Hun organisatie geeft advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen en is gevestigd op Slibbroek. Jaarlijks bedanken zij hun klanten aan het eind van het jaar met iets lekkers. Dit jaar werd ervoor gekozen om het budget voor deze eindejaarsgeschenken op een andere manier te besteden. In overleg met Quiet werd ervoor gekozen om een kerstdiner voor alle members te verzorgen en om op deze manier ook de horeca ondernemers in Hilvarenbeek een hart onder de riem te steken. Een mooie kerstgedachte!

 

En zo gezegd, zo gedaan. Het menu werd samengesteld en de horeca ging aan de slag. Enkele andere ondernemers droegen ook hun steentje bij Coop Supermarkt zorgde voor een stokbrood met kruidenboter, van Lieverlee en het Wijnkwartier doneerden een flesje wijn en een lekker doosje bonbons werd aangeboden door Action.

En dan is het jaar bijna voorbij. Een raar jaar voor velen. Al geven gaven veel members aan dat er voor hun niet veel veranderde. Sociale contacten waren al zeldzaam en in de horeca kwamen ze toch al niet zo vaak.

Ondernemer Bart Spierings uit Hilvarenbeek, die met zijn bedrijf TopTrucks.nl in Tilburg zit,  wilde speciaal voor alle Quiet members een bijzondere jaarwisseling realiseren. Een jaarwisseling die zij nog lang zullen onthouden. Op oudejaarsdag reden de vrijwilligers van Quiet langs alle adressen om een heerlijke taart en voor iedereen een cadeaubon van Zinin IJs en koffiebar af te geven. Met deze waardebon kunnen ze komend jaar een lekkere maaltijd afhalen, heel veel ijsjes gaan eten of een lekkere kop koffie met gebak op het terras als het weer kan. Een fantastisch gebaar waar veel mooie reacties op kwamen.

 

Vanuit een burgerinitiatief in Diessen werden loempia’s verkocht. De opbrengst werd besteed aan zakken oliebollen voor de members. En voor alle kinderen werd er een snoepzak afgegeven, aangeboden door een horecagroothandel in Goirle. Wat werd het zo een mooie jaarwisseling voor iedereen.

Quiet Hilvarenbeek wenst iedereen een mooi en gezond 2021. En we hopen dat we ook dit jaar weer mogen rekenen op jullie steun. Samen maken we het verschil in Hilvarenbeek.