Vrijdagochtend Zuiderpark, naast de parkeergarage en het rugbyveld. Geroezemoes, de geur van verse koffie en ruik ik daar ook appeltaart en worstenbrood?

Tussen de bomen op een van de mooiste plekken van Den Bosch vond vanochtend een bijzondere Quiet inloop plaats. Speciaal voor Quiet Den Bosch stelde Zomerterras Zuid (Bar35, NomNom en Rugbyclub The Dukes) hun terras, hulp en natuurlijk koffie en thee beschikbaar. Wat een cadeautje! De voorspelde regen bleef weg, de zon liet zich af en toe zien en ruim 40 members genoten daarvan mee.

  

Iedere week ontmoeten Quiet members elkaar op vrijdagochtend in de Oude Bank van Leening met een kop koffie en iets lekkers. Om dit volgens de richtlijnen van het RIVM te doen, kunnen momenteel slechts 2 groepen van 12 personen per ochtend terecht. Heel wat minder dan de gebruikelijke 40 tot 60 personen. Een inloop op Zomerterras Zuid is buiten en ruim, dus kan iedereen die wil langskomen en genieten van de ontspannen sfeer, de prachtige plek, heerlijke koffie, appelgebak mét slagroom natuurlijk en échte Brabantse worstenbroodjes.

En dat maakt dit aanbod zo bijzonder. Het is heerlijk om weer eens zoveel members te kunnen ontvangen, met elkaar bij te praten en verhalen te delen. Dit zouden we vaker moeten kunnen doen! De plek, het weer, de mensen. Was het maar altijd zomer!