De aangescherpte lockdown is een flinke domper op eenieders feestvreugde. Heel wat geluksmomenten die buitenshuis gepland waren zullen op zich moeten laten wachten. Des te belangrijker om het tijdens de feestdagen thuis gezellig te maken. 100 Quiet-members hebben daar in ieder geval één uit de kluiten gewassen troost: een échte kerstboom, mét versiering bovendien. Geweldige actie van Intratuin en Tuincentrum Natuurlijk: zij schonken ieder 50 kerstbomen aan Quiet-members.
Om de kerstsfeer nog verder op te stuwen, mochten de gelukkige winnaars ook nog gratis versieringen in ontvangst nemen.

Een aantal van de kerstbomen waren overigens voorzien van een houten voet, gesponsord door Jongeneel Hout Plaat en Bouwmateriaal en gratis gemaakt door Do It Together Dagbesteding uit Sprang Capelle. Mooi om te zien hoe al deze samenwerkende sponsoren voor zoveel plezier hebben gezorgd.

Hieronder een kleine greep uit de vele enthousiaste reacties op de aanbieding van Natuurlijk Tilburg en Intratuin:

* Jessica: “Ik vind het te gek dat ik een boom mag komen halen.”
* Eefje: “O ik ben zo blij dat ik een boom mag komen halen. Door jullie kan kerst dit jaar gewoon doorgaan… bedankt!”
* Bianca: “Fantastisch, een echte boom… de kids kijken al uit dat we hem kunnen ophalen en zetten!”
* Jolanda: “Beste mensen van het tuincentrum, heel erg bedankt voor de sponsoring van de kerstboom. Ik ben er super blij mee. Veel liefs en hele fijne feestdagen voor jullie allemaal!”
* Sidarta: “Super dank, wij zijn erg blij een goede start van onze kerst!”
* Jamy: “Dank je wel voor dit lichtpuntje!”
* Lizenka: “Ik ben er zo blij mee met zo’n echte boom. En nog zelfs mooie lampjes erbij. Nogmaals bedankt voor deze mooie aanbieding.”
* Gerard: “Super bedankt voor de kerstboom… mooi gebaar is dat!”
* Ingrid: “Fijn dat ik een echte kerstboom mocht komen ophalen. Maakt kerst nu echt specialer, ondanks de tijd waarin wij nu zitten.”
* Nicoliene: “Ik ben heel blij dat ik een kerstboom krijg van jullie, heb er namelijk nooit een dus heel erg bedankt!” 🧑🏻‍🎄
* Diana: “Super blij mee… samen met mijn zes kids ga ik er een mooie kerstboom van maken, met die gezellige lichtjes en ballen. super bedankt!”
Leda: “Leuk dat jullie er zijn voor ons.”
* Stan: “Bedankt voor je mooie aanbieding ben er trots op en blij mee.”
* Thessa: “Alvast bedankt voor de kerstboom, we kijken er naar uit om deze op te komen halen. Zonder u had ik dit jaar geen boom gehad, ik ben erg dankbaar hiervoor!”
* Anneliese: “Dank jullie wel voor de kerstboom… nu heb ik een hele mooie kerst met een echte boom.”

Prijsvraag

De kerstbomenactie heeft ons geïnspireerd tot een prijsvraag waaraan álle Quiet-members – boom of niet – kunnen meedoen: we loven zes warmtedekens uit voor de leukste of meest sprekende kerstsfeerfoto’s. Mooi opgetuigde kerstbomen maken kans, maar het hoeft niet chique of duur te ogen: durf gerust iets héél anders in te sturen. Een paar regels tekst erbij doen kan helpen om de zevenkoppige jury in te pakken. Die zal – onafhankelijk van elkaar – punten geven aan de eigen Top 10, en dan is het optellen geblazen.
Stuur je foto(‘s) uiterlijk 28 december in, via sponsors-tilburg@quiet.nl. In het nieuwe jaar zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt.