Klassiek Griezelig verwenmoment!

Quiet-gezinnen kunnen niet gemakkelijk naar concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest in concertgebouw ”de Doelen”. Kiwanis Rotterdam maakt het toch mogelijk. Zij  brengen (klassieke) muziek naar kinderen, die zonder steun nooit daarmee in aanraking komen.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is “serving the children of the world”. In dit specifieke geval willen zij kinderen kennis laten maken met (klassieke) muziek en theater.

Zondag 10 november waren een flink aantal Quiet-kids en hun ouders op uitnodiging van Kiwanis bij het “Griezelconcert” van het RPhO. En wat hebben deze members van Quiet Rotterdam genoten van die middag.

Vooraf stond een lekker drankje klaar. Daarna was het nagenieten van Halloween. Het Griezelconcert was de vertelling van een eng verhaal over monsters. De vonken spatten er letterlijk van af. Spectaculair was het!

Honderd procent van de aangevraagde kaarten zijn ‘verzilverd’. We mogen concluderen dat deze kennismaking in de smaak is gevallen.

Kiwanis hartelijk dank!

Wilt u ook sponsor worden van Quiet Rotterdam en Rotterdamse gezinnen met een smalle beurs steunen? Neem contact met ons op via quiet@rotterdam.nl of 06-20946782. Of ga naar: https://quiet.nl/sponsors/.